İlk Cinsel İlişki ve İlk Gece

Evlilik her erkek ve kadının hayatlarını birleştirerek bir düzen içerisinde yaşamalarıdır diyebiliriz. Bu sosyal durum aynı zamanda insanların birbirlerine olan saygılarını sadakatlerini ve de cinselliklerini ön plana almaktadır. Evlilikte cinsel yaşam bu temeli ayakta tutabilecek en güçlü durumların başında gelir bu nedenle cinsel ilişki ilk geceden başlayarak evliliğin her aşamasında sürükleyici bir hal almak zorundadır.

İlk gece noktasında kadın bu zamana kadar hayatında hiç yaşamadığı bir duyguyu yaşayacağı için heyecanlı olacaktır. Ona belki bu durumun güzellikleri ve de çekingenlikleri öğretilmiştir ancak yine de bu bir deneyim olacağı için olayı hiçbir yere konduramaz. Erkek ise eğer ki daha önce cinsel bir beraberlik yaşamışsa o zaman sıkıntı çekmeyecek ve yol gösterici olacaktır. Eğer ki bu güne kadar bir cinsel birlikteliği yoksa o zaman onu da kadında olduğu gibi bir endişe saracaktır. Ancak erkeğin endişesi daha çok başaramazsam noktasında olur.  İlk gece kadınların korkusu kızlık zarının yırtılmasıdır ancak kızlık zarının yırtılması korkulacak bir şey değildir bu durumda kadının hissedeceği acı bir sivrisinek sokmasından başka bir şey değildir. İlk gece sonrasında kadın yaşayacaklarını bildiği için aslında endişe duymaz ve işin keyifli kısmı başlamış olur. İlk gece cinsel birlikteliğinizin kolaylaşması için vajene bir dolgu uygulayabilirsiniz. Bu durum vajenin genişlemesine neden olabilecektir.

Kadınların birbiri arasında ilk gecenin ağrılı geçtiği ya da acı çekildiği söylentileri kadında otomatikman bir kasılmaya neden olacak ve ilk gece sonunda da kasılmalara neden olabilecektir. Bu yüzden aslında doğru olan dışarıdan olup bitenlere aldırmadan o anın keyfini sürmektir.